Struyk Verwo Infra

Nieuws

Keuze in betonbestrating

Product uitgelicht
Welke tegel of steen het beste past bij een woonwijk of plein bepaal je niet zomaar even. De keuze voor bestrating beïnvloedt het straatbeeld aanzienlijk. Kenmerkend voor betonnen bestrating is dat het aanbrengen van nuances of een kleine kwaliteitsverbetering al snel het straatbeeld kan verrijken.  
 
Een goed voorbeeld is de keuze voor trottoirtegels. Door te kiezen voor een gewassen betontegel waarbij het natuursteengranulaat mooi zichtbaar wordt, krijgt het straatbeeld zoveel meer uitstraling en meerwaarde. Dit zijn zien wij ook terug in gerealiseerde projecten die wij met gewassen betontegels hebben mogen uitvoeren. 
 

Maar hoe maak je een keuze?

Struyk Verwo Infra staat bekend om haar breed en diep assortiment aan betonnen bestratingsmaterialen. Er is veel keus in afmeting, kleur, textuur en nabewerking. Een schatkamer aan informatie die we u zoveel mogelijk tonen via onze website en brochures. Dit is echter niet het volledige overzicht van onze mogelijkheden. Naast het standaard assortiment produceren wij ook veel deklagen die specifiek voor de klant zijn samengesteld.    
 
        


Raak geïnspireerd in onze showroom

Nu merken wij dat onze showroom juist kan helpen in de keuze. De showroom bevat namelijk een uitgebreider assortiment en geeft u een volledig beeld van onze technische mogelijkheden. U ziet in één oogopslag vele voorbeelden met deklagen van verschillende natuursteengranulaten. Raak geïnspireerd en bekijk of voel hoe bepaalde kleuren / texturen passen in het ontwerp wat u nastreeft.
 
 • Vergelijk deklagen met verschillende natuursteengranulaten en nabewerkingen.
   
 • Zie direct het verschil in uitstraling dat een percentage meer basalt of andere korrelgrootte natuursteen heeft op een betontegel of betonstraatsteen.
   
 • Welke nuances geeft een glinstering aan het zichtvlak?
   
 • Ervaar het effect als uw verschillende nabewerkingen in bestrating combineert.
   
 • U kunt ook sparren met onze laboranten. Wij worden graag uitgedaagd om samen met u nieuwe deklagen te ontwikkelen. 
   

Maak een afspraak

Wilt u graag een goed beeld van onze technische mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken? Wij nodigen u graag uit om samen met één van projectadviseurs onze showroom te bezoeken. U kunt hiervoor contact opnemen met uw contactpersoon. 
 
Bezoekadressen  
 
Showroom Tiel    Showroom  Amsterdam
Panovenweg 15 Amerikahavenweg 30
4004 JE Tiel 1045 AE Amsterdam