Struyk Verwo Infra

Nieuws

Website - sneller en nieuwe handigheidjes

Overig

 

Maandelijks vinden er op de website van Struyk Verwo Infra meer dan 10.000 bezoeken plaats. Om uw zoektocht zo optimaal, efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen binnen de duizenden pagina’s speuren wij continu via monitoring en klantonderzoeken naar verbeterpunten. Recent zijn er weer enkele verbeteringen doorgevoerd.

 

1. Snelheid

De website bestaat uit duizenden pagina’s. De ene pagina bevat meer beeld of dynamische inhoud dan een andere pagina. Een mooi voorbeeld is de productselector waarin u kunt navigeren en selecteren binnen het omvangrijke assortiment. Met de wijzigingen die zijn doorgevoerd is de inlaadsnelheid flink toegenomen. Afhankelijk op welke pagina u zich bevindt, kan de tijdswinst oplopen tot zo’n 50%. 

 

2. Overzicht productcertificaten

Het overgrote deel van productcertificaten kon u voorheen vinden en downloaden via externe links. Voortaan vindt u alle product gerelateerde certificaten: CE-prestatieverklaring, KOMO, NL BSB, Milieukeur en Dubokeur op een vaste pagina binnen de SVI-website. Overzichtelijk per productgroep gerubriceerd en vervolgens alfabetisch op productlocatie. Alle certificaten kunt u rechtstreeks downloaden. De overzichtspagina’s met alle productcertificaten vindt u in het menu onderdeel assortiment. Ook vanuit de productselector wordt u automatisch doorgelinkt naar deze pagina.

 

3. Bestekservice

Er is een update doorgevoerd in de bestekservice waardoor de inhoud weer synchroon loopt met de inhoud van de productselector. De bestekservice is volledig functioneel voor STABU, RAW en SpeX. Ook is er een nieuwe functionaliteit toegevoegd: het bestekservice-mandje. U kunt meerdere bestekteksten verzamelen in het ‘winkelmandje’ alvorens u de bestekteksten download.