Struyk Verwo Infra

Nieuws

Living Lab in Enschede

Project in beeld

Op de loop- en fietsroute tussen NS-station Kennispark en Universiteit Enschede is afgelopen september Flow of Innovation geopend: een energieneutraal innovatiepad. 

Wouter Stadhouders is directeur StadLandWater en partner van Flow of Innovation: ‘Het pad is een Living Lab waar we tien jaar lang technische snufjes aan toe mogen voegen. Zo laten we de ontwikkelingen zien die zich in deze regio afspelen en brengen we innovatie van buiten naar binnen.

Het is dé plek waar nieuwe samenwerkingen en producten tot stand kunnen komen. ‘Aan het pad zijn innoverende, energieneutrale elementen toegevoegd, zoals de lichtgevende boom, de fontein en de vijf Seat Solars van Struyk Verwo Infra die de ideale werkomgeving vormen. 

Seat Solar - tijdens de pauze je telefoon opladen

De Seat Solar is een outdoor design bank, uitgerust met 230 Volt of USB-stopcontacten die werken op zonne-energie. Met de opgewekte elektriciteit kun je bijvoorbeeld je telefoon, tablet of laptop opladen. Omdat in de buurt van een kantoor of school vaak ook al wifi is, belemmert niks je meer om buiten te werken. En het gebruik ervan is gratis. 
     
De Seat Solar is hufterproof uitgevoerd in beton met een RVS-frame en speciaal zonnepaneel met slagvaste plaat. Deze gepatenteerde constructie heeft zich inmiddels al vier jaar in de openbare ruimte bewezen. 

Combineer & varieer

De Seat Solar sluit met zijn vormgeving exact aan op het Solid & Seats assortiment straatmeubilair. Voor het creëren van groeneilanden of zitranden kunt u naast de optie van houten zittingen nu ook elementen met zonnepanelen in het ontwerp opnemen.

Download productlijnblad Solid & Seats