Struyk Verwo Infra

Nieuws

Gevarieerd straatbeeld met Lavaro City

Product uitgelicht

De betonstraatstenen uit de nieuwe Lavaro City-lijn zijn verkrijgbaar in vier grijstinten, verlopend van grijs naar zwart. De mix van zwarte en grijze natuurgranulaten geven de betonstraatsteen een gevarieerd uiterlijk met een fijne textuur. Hiermee kunt u de buitenruimte op een subtiele manier een mooi patroon geven.

Over de lijn

De Lavaro City lijn is een collectie van fijn uitgewassen betonstraatstenen, bedoeld om elke buitenruimte een samenhangende identiteit te geven met een variatie in bestratingscomposities. Kleur- en slijtvaste deklaagstenen, opgebouwd uit 75% aan natuurlijke mineralen. De mix van zwarte en grijze natuursteengranulaten ( 1-3 mm) geven de Lavaro City een gevarieerd uiterlijk met een fijne textuur. De lijn bestaat uit vier kleurgradaties waarmee kan worden gecombineerd. Bent u op zoek naar een grijs getinte betonstraatsteen? Kies voor één, twee of tot vier combinaties uit deze nieuwste Lavaro City betonstraatstenen. Varieer en combineer, de keuze is aan u!

Bepaling van de juiste mix

Voor een optimale mix op kleur en/of afmeting is een nauwe afstemming in het voortraject vereist. Onze projectadviseurs helpen u graag in het samenstellen van de mixpakketten. Door vooraf slim te mixen, kunnen namelijk onnodige kosten worden vermeden en kan de adviseur u adviseren over de machinale verwerking.

Meer informatie?

Download leaflet Lavaro City lijn