Struyk Verwo Infra

Nieuws

Deklaag Breccia Mica - nieuw in assortiment

Product uitgelicht

De Breccia Mica serie bestaat uit drie grijs getinte betontegels waarin alleen 100% aan kleurvaste natuursteengranulaten in de deklagen zijn verwerkt. Een aanzienlijk deel van het natuursteen bevat een eigen natuurlijke glinstering. Met het uitwassen komen de vele grijstinten van het granieten natuursteen naar voren en zien we een versterking van de glinstering in het zichtvlak. Breccia Mica geeft letterlijk subtiele glans aan de buitenruimte.

Slijtvast en minder gevoelig voor vuil

Na een bepaalde uithardingstijd worden de Breccia mica betontegels uitgewassen met speciale water nozzles. Zo ontstaat een verfijnde textuur. Voldoende stroef voor een goed loopcomfort en zeer slijtvast. Zelfs de kleinste natuursteenfracties worden zichtbaar zodat de betontegel vol van kleur wordt. De vele grijstinten van het granieten natuursteen maken de tegels levendig. Het spikkeleffect maakt Breccia Mica minder gevoelig voor vervuiling.

Hoogwaardige uitstraling

Met Breccia mica betontegels in uw ontwerp geeft u het straatbeeld een hoogwaardige uitstraling. Door de subtiele glinstering worden voetgangers telkens opnieuw verrast als zij zich naar hun bestemming begeven.

          

Formaten Breccia Mica 

De betontegels zijn leverbaar van 20 x 20 cm tot maximaal 50 x 50 cm in diktes 4,5 /5/6/7/8 cm. Voorzien van een splintervrije kop en leverbaar met vellingkant 3/3 mm of zonder vellingkant voor het creëren van strakke lijnenpatronen in het loopvlak.

Duurzame bestrating

Struyk Verwo Infra is gecertificeerd volgens de BRL K11002. Met Breccia Mica kiest u voor duurzame bestrating conform deze richtlijn. Het biedt u de zekerheid dat de geleverde betonnen bestratingsproducten voldoen aan gewenste milieuprofielen.

Kenmerken Breccia Mica

  • Chique uitstraling
  • Glimmereffect
  • 100% kleurvast
  • Fijne textuur
  • Voldoende stroef
  • Slijtvast


Meer informatie?

Download leaflet Breccia Mica