Struyk Verwo Infra

Nieuws

Nieuw:
grasbetonstraatsteen Mirum

Product uitgelicht

Op steeds meer plekken wordt nagedacht over het opvangen en infiltreren van hemelwater en het vergroenen van de buitenruimte. Reden genoeg om het aanbod groenbestrating te blijven uitbreiden. Nieuw in ons assortiment: grasbetonstraatsteen Mirum. Klassiek in formaat, nieuw in looks en karakter.

Dankzij de Mirum grasbetonstraatsteen kan groen op een esthetische manier worden geïntegreerd in de bestrating van de publieke buitenruimte. Groenbestrating zoals de Mirum heeft diverse voordelen: 

  • De bestrating maakt de openbare ruimte aantrekkelijk voor zijn gebruikers.
  • Groenbestrating houdt minder warmte vast en verkoelt door verdamping van het water.
    Met andere woorden: dit is een praktisch hulpmiddel bij het bestrijden van hittestress.
  • Dankzij het open karakter van Mirum kan hemelwater in de bodem worden opgenomen.


Mirum heeft een eigen gezicht

Mirum is een grasbetonstraatsteen in het klassieke formaat 60x40x12 cm, maar heeft een hedendaagse look. De betonsteen heeft een relatief groot stapoppervlak, waardoor de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van openbare ruimtes gewaarborgd blijft. 

     


Strakke lijnen in groen en beton

De betonstraatsteen leent zich perfect voor het creëren van een strak lijnenpatroon waarin groen en beton elkaar afwisselen. Het repeterende karakter zorgt voor uniformiteit, hoe de Mirum ook wordt geplaatst. Doordat de nokken zijn geïntegreerd kan Mirum zowel in blokverband als in elleboogverband worden geplaatst.

Assortiment groenbestrating

Wilt u meer weten over het assortiment groenbestrating van Struyk Verwo Infra?

Download brochure Groenbestrating
Bekijk assortiment in Productselector