Struyk Verwo Infra

Nieuws

Lucida: exclusieve betonstraatsteen
met natuurlijke glans

Product uitgelicht

Lucida betonstraatstenen hebben een unieke natuurlijke glans en subtiel reliëf.

Een nieuwe lijn exclusieve betonstraatstenen binnen de Street Art range waarbij de stenen met speciale borstels worden opgepoetst. De Lucida deklaag wordt daarmee extra verdicht en geeft het een natuurlijke glans die de Lucida uniek maakt. 

4 kenmerken van Lucida

 

  • Natuurlijk glanseffect. De speciale borsteltechniek - uniek voor de Lucida betonstraatstenen - verdicht de deklaag. En zorgt voor een hoogwaardige, natuurlijke glans. De textuur doet zo sterk denken aan een geslepen steen.
     
  • Naast de 'looks', zorgt dit borstelprocedé er ook voor dat de Lucida betonstraatsteen een subtiel reliëf aan de bovenzijde krijgt. Daardoor hebben voetgangers voldoende grip om zich comfortabel voort te bewegen. Lucida voldoet ruimschoots aan de geldende normen rondom glij- en slipweerstand.
     
  • Dankzij het onderbeton is de Lucida maatvast. Een ideale betonstraatsteen dus, waarmee u een strakke en vlakke bestrating kunt creëren die niet van natuursteen is te onderscheiden.
     
  • Lucida is een kwalitatief hoogwaardige betonstraatsteen die kleurvast is. In de deklaag wordt alleen 100% fijn gebroken natuursteengranulaat toegepast. Lucida is behoudt hierdoor voor altijd een hoogwaardige uitstraling. 

Deklaag Lucida behoudt een hoogwaardige uitstraling. Lucida is 100% kleurvast.

 

Vele formaten mogelijk

Kruit | Kok Landschapsarchitecten koos voor de bestrating bij Brainport Eindhoven een combinatie van de Lucida Grigio Verde Olivina in formaat 90 x 30 x 10 cm en Liscio Grigio Verde Olivina 90 x 30 x 10 cm. Wist u dat Lucida betonstraatstenen in maar liefst 45 verschillende formaten leverbaar zijn? Vanaf 10 x 20 cm oplopend tot aan 90 x 90 cm. Voor de details verwijzen we u graag naar de productselector

De bestrating bij Brainport Eindhoven is een combinatie van de Lucida Grigio Verde Olivina en Liscio Grigio Verde Olivina. Formaat 90 x 30 x 10 cm.

 

Combinaties in texturen

Wilt u meer variatie aanbrengen in uw ontwerp? Of accenten aanbrengen in loopvlakken? Experimenteer en varieer met andere texturen uit de uitgebreide Street Art range. Combineer Lucida betonstraatstenen bijvoorbeeld met gestraald beton (Sferio) of gewassen beton (Breccia/Lavaro). Combinaties die wij met u kunnen samenstellen naar machinale pakketten. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van het optimale ontwerp.  

Meer informatie

 

Naar productselector - textuur Lucida
Ik ontvang graag monsters van Lucida