Struyk Verwo Infra

Nieuws

Nieuw: afkoppelingstegel Well-O-Edge

Product uitgelicht

Well-O-Edge op erfgrens | uitstroomkolk voor afkoppelen dakwater

Struyk Verwo Infra presenteert samen met BuroJet de Well-O-Edge: een uitstroomkolk in tegelformaat bedoeld voor het afkoppelen van daken. Deze afkoppelingstegel wordt aan de erfgrens geplaatst in de tuin van de bewoner.  De opstaande rand voorkomt dat aarde kan terugspoelen en maakt het mogelijk om opsluitbanden netjes aan te sluiten.

Afkoppelingstegel voor dakwater

Steeds vaker wordt hemelwater dat vanaf het dak stroomt lokaal in de bodem geïnfiltreerd. De regenpijp wordt aangesloten op een drainagebuis in de voortuin, waarbij de Well-O-Edge als uitstroomvoorziening dient. Het water kan vervolgens worden afgevoerd naar een wadi, waterdoorlatende bestrating of een andere infiltratievoorziening.

Afkoppelen dakwater

Kenmerken Well-O-Edge

De Well-O-Edge meet 30x30x9 cm en is voorzien van een verwijderbaar RVS-rooster dat is bevestigd met een soevereinen schroef tegen diefstal en vandalisme. Het rooster kan op aanvraag van een eigen ontwerp worden voorzien. Zowel uitsnijden als etsen behoren tot de mogelijkheden. Het aansluiten is eenvoudig door een klikmof Ø 125 mm. De uitstroomsnelheid is ongeveer 1,3 m/s.

Meer informatie?

 

Download de leaflet

Ga naar contactformulier