Struyk Verwo Infra

Nieuws

Amper 5 minuten werk met de afroep app

Product uitgelicht

Kevin aan de slag met de afroep app

Recent introduceerde Struyk Verwo Infra de afroep app. Via deze applicatie kunnen relaties makkelijk en snel zelf orders afroepen. Wij vroegen een drietal relaties naar hun ervaringen. Kevin Vernooij, werkvoorbereider bij Mourik Infra trapt af.

‘Ik ben opgegroeid in de digitale generatie. In de eerste drie maanden had ik al 75 afroepen geplaatst via de afroep app. Er wordt mij gevraagd een aantal producten te bestellen en amper vijf minuten later heb ik de opdracht verwerkt in de afroep app.

Wat een tijdswinst

Voor deze afroep app werkte het een stuk chaotischer met bellen, mailen, bonnen en kom je er pas bij levering achter dat je per ongeluk een product bent vergeten. In de afroep app is alles overzichtelijk weergeven. Ik zie gelijk of ik te weinig heb geselecteerd of dat ik juist meer heb geselecteerd dan nodig is.

De tip van Kevin

Een handige tip? Ik vul in het zoekveld een deel van een product in, bijvoorbeeld ‘10’ in plaats van een ’10 x 20 opsluitband’. Ik krijg dan meteen de opsomming van alle producten die hier betrekking op hebben. Dit werkt ontzettend handig en snel als je vaak met kleine afroepen werkt. Ook mijn collega’s beginnen het door te krijgen hoe gebruiksvriendelijk en makkelijk de app werkt.' 

Ook interesse in de afroep app?

Wilt u ook gebruik maken van de handige afroep applicatie? U kunt dit aangeven via onderstaande button. We nemen dan snel contact met u op voor de uitleg en het aanmaken van een account.          

Ik heb interesse in de afroep app