Struyk Verwo Infra

Nieuws

Nieuw:
Catalogus Veelzijdige Inspiratie

Overig

De 134 pagina's tellende catalogus Veelzijdige Inspiratie is een nieuw, compleet en sfeervol inspiratieboek.

Een duurzame en klimaatadapatieve buitenruimte zonder concessies te doen aan de gewenste uitstraling of ambiance? Doe uw inspiratie op in de 134 pagina's! tellende catalogus Veelzijdige Inspiratie - voor een duurzaam straatbeeld. Een nieuw, compleet en sfeervol inspiratieboek.

Totaal overzicht deklagen & texturen

De catalogus Veelzijdige Inspiratie bevat een totaal overzicht van onze 12 esthetische deklagen. Een bundeling van structuren, kleuren, formaten en nabewerkingen. Met veel sfeerfoto's, voorbeelden van lijnpatronen en een keur aan verschillende soorten mixbestratingen. Bovendien is er meer logica aangebracht in de kleurnamen van de texturen Baleno en Lavaro. We hebben een separaat kleuroverzicht voor u gemaakt waarin u makkelijk de nieuwe en oude naam herkent. U kunt deze hier downloaden.

Klimaatadaptieve bestrating

Pleinen en straten moeten snel water kunnen afvoeren/bufferen en tegelijk zorgen voor binding met de omliggende bebouwing, beplanting en meubilair. Een uitdaging voor ontwerpers en landschapsarchitecten: hoe maak je vanuit esthetisch perspectief, bestrating die ook klimaatbestendig is? Groenbestrating en waterregulerende bestrating kunnen hieraan een bijdrage leveren. In de catalgus vindt u enkele oplossingen voor een duurzame leefomgeving waarbij groen, water en esthetische verharding op gepaste wijze zijn geïntegreerd.

Voorbeelden van klimaatadaptieve bestrating.

Duurzaamheid

Naast textuur en formaat is de impact van het product op ons milieu net zo belangrijk. U kunt eenvoudig de milieu impact van bestrating verlagen met onze effectieve duurzaamheidsoplossingen voor circulariteit en CO2-reductie. Afhankelijk van het product zijn er diverse opties mogelijk.

Kortom, dit inspiratieboek biedt u de nodige handvatten. Vraag vandaag nog een digitaal exemplaar aan.

Aanvragen catalogus Veelzijdige Inspiratie