Nieuw: catalogus Veelzijdige Inspiratie

Een duurzame en klimaatadapatieve buitenruimte zonder concessies te doen aan de gewenste uitstraling of ambiance? Doe uw inspiratie op in de 134 pagina's! tellende catalogus Veelzijdige Inspiratie - voor een duurzaam straatbeeld. Een nieuw, compleet en sfeervol inspiratieboek.

Totaal overzicht deklagen & texturen

De catalogus Veelzijdige Inspiratie bevat een totaal overzicht van onze 12 esthetische deklagen. Een bundeling van structuren, kleuren, formaten en nabewerkingen. Met veel sfeerfoto's, voorbeelden van lijnpatronen en een keur aan verschillende soorten mixbestratingen. Bovendien is er meer logica aangebracht in de kleurnamen van de texturen Baleno en Lavaro. We hebben een separaat kleuroverzicht voor u gemaakt waarin u makkelijk de nieuwe en oude naam herkent.

 

Download kleuroverzicht oud-nieuw

Nieuwe Catalogus Veelzijdige Inspiratie

binnenzijde catalogus

Klimaatadaptieve bestrating

Pleinen en straten moeten snel water kunnen afvoeren/bufferen en tegelijk zorgen voor binding met de omliggende bebouwing, beplanting en meubilair. Een uitdaging voor ontwerpers en landschapsarchitecten: hoe maak je vanuit esthetisch perspectief, bestrating die ook klimaatbestendig is? Groenbestrating en waterregulerende bestrating kunnen hieraan een bijdrage leveren. In de catalgus vindt u enkele oplossingen voor een duurzame leefomgeving waarbij groen, water en esthetische verharding op gepaste wijze zijn geïntegreerd.

Aanvragen catalogus Veelzijdige Inspiratie