Struyk Verwo Infra

Nieuws

Selecteer en download
Zo makkelijk werkt de texturen inspirator

Overig

Visualisatie

 

De Texturen Inspirator is de ideale online tool voor landschapsarchitecten en ontwerpers van de openbare ruimte. Binnen enkele tellen heeft u een canvas van maar liefst 9 m2 met natuurgetrouwe texturen voor bestrating. Het canvas is "seamless non-repetitive" en makkelijk te gebruiken in uw eigen 3D ontwerpsoftware. Afhankelijk van de software kunt u tot 4 verschillende bitmapbestanden in hoge resolutie toepassen voor hoogwaardige renders.

"Dit maakt visualisaties een stuk efficiënter"

Fan van het eerste uur is Tjerk Robbertsen, Engineer Infrastructuur bij Bilfinger Tebodin Netherlands B.V. “Kies, selecteer en download. Geen gedoe met knip- en plakwerk. De texturen inspirator is super handig in gebruik en werkt snel. Dit maakt het maken van visualisaties een stuk efficiënter”, aldus Tjerk. Zo hebben wij een mooie visualisatie van de P.J. Troelstraweg in Egmond aan Zee gemaakt, een opdracht uitgewerkt voor de gemeente Bergen. Hierin zijn vier 'textures' van Struyk Verwo Infra gebruikt."  

  • Betontegels Lavaro Urban 402, halfsteensverband in de trottoirs
  • Betonstraatstenen Lavaro grijs 012, halfsteensverband in drempel 
  • Betonstraatstenen Lavaro zwart 100 in elleboogverband in parkeervakken 
  • Betonstraatstenen Lavaro zwart 100 in halfsteensverband in molgoot 

 

voorbeeld uitsnede canvas

Voorbeeld van Lavaro Urban 402. Dit is een uitsnede van een canvas van in totaal 9 m2.

En nu zelf aan de slag

Ervaar zelf het gemak van de texturen inspirator. Selecteer uw formaat, verband en kleur en upload deze direct in uw eigen ontwerpsoftware. Wanneer u de vier bitmaps in 3D-software gebruikt, levert dit een zeer realistische weergave (render) van de gekozen textuur op. Een voorbeeld van hoe een render is opgebouwd uit vier lagen staat hieronder weergegeven.

vier bitmapbestanden

De render is opgebouwd uit: diffusemap + bumpmap + reflectionmap + displacementmap.  

 

Naar de texturen inspirator

Stel hier uw vraag over het gebruik van bitmaps