Aankondiging Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte

Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, natuurinclusiviteit, biodiversiteit, gezondheid, et cetera. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws.

Professionals die zich bezighouden met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte komen 27 en 28 september naar de 19e editie van Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Uiteraard zijn wij ook van de partij. 

 

 

 
 

 

 

Struyk Verwo Infra staat voor de meest duurzame, aantrekkelijke en slim ingerichte buitenruimte. Met ons assortiment aan bestratingsmaterialen, straatmeubilair en verkeerselementen bieden we duurzame en klimaatadaptieve oplossingen met veel ontwerpvrijheid. Met gedegen advies en digitale tools ondersteunen wij u in het proces van ontwerp tot realisatie.

Wij zijn straatbepalend in klimaatadaptatie. Wij bieden u namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen voor een klimaatadaptieve- en natuurinclusieve buitenruimte waarmee wij u actief ondersteunen en faciliteren bij de duurzame transitie. Tijdens de beurs presenteren wij u enkele concrete voorbeelden waaronder

  • Infiltrerende groenbestrating: zoals Hydro Lineo en Greenbrick
  • Uitstroom en infiltratie oplossingen: Well-O-Flush en Well-O-Well uitstroomtegels, wadi- en wadigootbanden

Wij hebben ook oog voor de creatieve inrchting van de buitenruimte. Kortom genoeg redenen om een bezoek te brengen aan onze stand.

U vindt ons in hal 4, stand 4.2.33. Tot snel!

Registreer voor gratis toegang


Terugblik Klimaatexpo 2023

Impressie beursstand
Impressie van beursstand - editie 2023