Parkbank en Parktafel in groene omgeving

Straatmeubilair – maakt van elke buitenruimte een beleving

Met de juiste aankleding kunt u iedere buitenruimte transformeren tot een uitnodigende plek waar mensen graag vertoeven, en zelfs tot een echte belevenis.

Denk aan kleine groene oases verscholen in drukke woonwijken, stadsparken en campussen die uitnodigen tot ontspanning, speelpleintjes waar kinderen zich kunnen uitleven in spelletjes als knikkeren en haasje-over-springen, levendige boulevards en buurtpleinen waar bewoners elkaar ontmoeten en bijpraten. Het is straatmeubilair dat deze buitenruimtes echt tot leven brengt. 

Met ons merk Street Art bieden wij u een uitgebreid assortiment stijlvolle betonnen elementen die perfect passen bij bestrating en openbaar groen. Of het nu gaat om comfortabel meubilair om op te zitten, poefs die uitnodigen tot ravotten op pleinen of doordachte groenafbakening, wij hebben het allemaal. De afgelopen jaren hebben we ons gericht op verduurzaming van materialen, nieuwe co-creaties met ontwerpers en het benutten van de expertise van onze specialisten. Dit heeft het scala aan mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid. Onze veelzijdige collectie standaard straatmeubilair is nu samengebracht in een prachtige nieuwe catalogus, een sfeervol inspiratieboek.

Wat kunt u zoal verwachten?

  • Parkbanden & zitranden > Beam, Solids & Seats, Greenline
  • Banken & tafels > parkbanken en -tafels, Linkbank, U-lean bank
  • Sierpoefs & Carrés > waaronder Solid en Mellow-serie
  • Traptreden
  • Bloem- en boombakken > Avenue, Mellow
  • Boombescherming > Planum
  • Duurzaamheid > Solar-serie, holle Solids

Primeur! Seat met slanke rugleuning

Nog vers van de ontwerptafel. In samenwerking met Blom & Moors ontwerpbureau openbare ruimte is er een nieuwe variant toegevoegd aan het bekende en geprezen Solids & Seats assortiment. De Seat met slanke rugleuning past naadloos in de reeks modulaire enkelzijdige modellen. Meer over de nieuwste telg straatmeubilair leest u hier.

Verschijningsdatum catalogus

De catalogus is veelomvattend, ruim 80 pagina's. Op dit moment zetten wij nog de spreekwoordelijke puntjes op de i. De catalogus verschijnt begin 2024. Mis niets en meldt u alvast aan voor ontvangst van een hard copy.

Catalogus straatmeubilair aanvragen
 

Serie van Mellow poufs sieren station 't Harde

Gerelateerde artikelen