Struyk Verwo Infra

Inrichting Schoolplein

 

Inrichting schoolplein met beton een voordelige keus

Betonnen speelelementen lenen zich uitstekend voor de inrichting van een schoolplein. Van nature is beton onderhoudsarm en vrijwel onverwoestbaar. Door nieuwe productietechnieken is de beton ook gladder en in aantrekkelijke vormen te gieten, waardoor natuurlijke en kindvriendelijke speelobjecten ontstaan. Een overzicht vindt u in de brochure Speelse Schoolpleinen.

 

Ga naar brochure Speelse Schoolpleinen

Hieronder vindt u de belangrijkste productlijnen uit de brochure met een link naar de productselector.

Hinkelbaan en knikkertegels

Hinkelen en knikkeren zijn spelletjes die nooit uit de mode raken op de basisschool. Struyk Verwo Infra levert cijfertegels in een set voor hinkelbanen en betonnen knikkertegels in verschillende kleuren.

hinkelbaantegels | inrichting schoolplein


Betonnen zandbakranden

Zand is makkelijk in gebruik en biedt veel speelplezier. Kinderen kunnen hun fantasie op het zand loslaten en van alles met zandvormpjes maken. Zandbakranden bestaan uit losse elementen waardoor zandbakken in elke vorm aangelegd kunnen worden.  Betonnen zandbakranden zijn onverwoestbaar en gaan erg lang mee. 
 
betonnen zandbakranden | inrichten schoolplein
 

Betonnen waterspeltegels

De watertegels van Kathlijn de Booij zijn voor kinderen een natuurlijke aanleiding voor speelplezier. Met een waterpomp stromen de glooiingen en geultjes van de tegels vol en ontstaan er plassen en stroompjes waar van alles mee gedaan kan worden. Struyk Verwo Infra heeft een aantal watertegel-sets voor de basisschool samengesteld, variërend in grootte. Voor de inrichting van het schoolplein kan ook een eigen ontwerp gemaakt worden.
 
betonnen watertegels | schoolplein inrichten