Struyk Verwo Infra

Texturen

 

Texturen: duurzame en exclusieve deklagen

Struyk Verwo Infra levert al haar bestratingsmaterialen in een standaard uitvoering of in bijzondere deklagen zoals gewassen en niet- gewassen uitvoeringen, in een speciale structuur of nabewerking en ook in zelfverdichtend beton.

Standaard

Betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd door kleurpigmentering. 

 

Ga naar productselector - Standaard

Gewassen deklagen

Lavaro 

Een uitgewassen deklaag bestaande uit circa 75 % aan kleurvaste mineralen ondersteund met een lichte kleurpigmentering. Het aandeel natuursteengranulaat in verschillende gradaties is voor 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk. 
 

 

Perlano

Een uitgewassen deklaag met echte parelmoerfracties en grove natuursteengranulaat, ondersteund door een lichte kleurpigmentering. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan de deklaag. 
 

 

Breccia

Een exclusieve uitgewassen deklaag bestaande uit 100% natuursteengranulaat in meerdere gradaties,  zonder toevoeging van zand en kleurpigmenten. De Breccia is daarmee 100% kleurvast en garandeert daarmee op lange termijn een hoogwaardige natuurlijke uitstraling.  
 

 

Optiflex

Een uitgewassen deklaag met hoge reflectiewaarden door toevoeging van reflecterend natuursteen. 
 

 

Niet uitgewassen deklagen

Baleno

Een deklaag die uit 75% aan kleurvaste natuurlijke mineralen bestaat, ondersteund door hoogwaardige kleurpigmentering. Door het toepassen van fijne mineralen heeft de Baleno een mooi verdichte deklaag. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk.    
 

 

Novato

Een hoogwaardige kleur- en slijtvaste deklaag die volledig uit natuurlijke mineralen bestaat. Het geselecteerde natuursteengranulaat is 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk. Door het hoge aandeel kleurvaste granulaat in verschillende gradaties behoudt de Novato ook op lange termijn zijn kleurrijke uitstraling.

Ga naar productselector - Novato
 

Keranova

Een hoogwaardige kleur-en slijtvaste deklaag met het uiterlijk en formaat van een gebakken straatsteen. Het geselecteerde natuursteengranulaat is voor 100% kleurvast en kleurondersteunend aan het uiterlijk. Door het hoge kleurvaste granulaat in verschillende gradaties behoudt de Keranova ook op lange termijn zijn keramische uitstraling.
 

 

Speciale structuur

Structura

Een deklaag met een open structuur en circa 85% natuursteengranulaat in één gradatie,  ondersteund door hoogwaardige kleurpigmentering. Door het hoge aandeel kleurvaste natuursteengranulaat behoudt de Structura ook op lange termijn zijn kleurrijke uitstraling.
 

 

Silentio

Een geluidsreducerende deklaag van speciale cementgebonden natuursteenfracties ondersteund door kleurpigmentering.
 

 

Drain

Waterdoorlatend, poreus beton bestaande uit cementgebonden natuursteenfracties ondersteund door kleurpigmentering. 
 

 

Nabewerkingen 

Liscio

Een exclusieve geslepen deklaag bestaande uit 100% natuursteengranulaat in meerdere gradaties zonder toevoeging van zand en kleurpigmenten. Dit maakt de Liscio 100% kleurvast. Het slijpen kan op verschillende manieren van: grof gezoet tot gepolijst en voldoen aan de  geldende normen rondom de glij- slipweerstand.

Ga naar productselector - Liscio


Metallo

Betonnen materialen met een metalen uitstraling door het aanbrengen van een metalen kap of coating. Bij de Oxi-stenen wordt ijzergranulaat in de deklaag verwerkt dat na verloop van tijd begint te roesten.
 


Sferio

Een exclusieve geslepen en gekogelstraalde deklaag met 100% aan fijne natuursteengranulaten zonder zand en kleurpigmenten. Dit maakt de Sferio 100% kleurvast. Met kleine rvs kogels wordt de egaal geslepen deklaag aangestraald waardoor de Sferio zijn verfijnde opgeruwde uitstraling krijgt.
 
 

Lucida

Een gekalibreerde en geborstelde deklaag met 100% natuursteengranulaat, voornamelijk opgebouwd uit fijne natuursteenfracties zonder toevoeging van zand en kleurpigmenten. Door het borstelprocedé krijgt de deklaag zijn natuurlijke glans en subtiele structuur voor het gewenste loopcomfort. Voldoet ruimschoots aan de geldende normen rondom glij-slipweerstand. 
 

 

Glad beton

Zelfverdichtend beton


Zelfverdichtend beton heeft een glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en is nagenoeg in elke vorm te storten.

Ga naar productselector - Zelfverdichtend beton

Intenzo coating

Een twee-componenten kleurcoating met een anti graffity topcoat aangebracht op zelfverdichtend verdichtend beton