Struyk Verwo Infra

Thema harmonie in leefomgeving

 

Harmonie in leefomgeving

Thuis voelen gaat verder dan de buitendeur. De indeling en inkleuring van de openbare ruimte vanuit een grote keuze aan bestratingsmaterialen bepalen mede hoe wij ons voelen op straat. Een doordacht bestratingsconcept plaveit niet alleen de weg naar onze bestemming. Zij geeft ook houvast, verbindt de omgeving, zorgt voor sfeer, ambiance en geborgenheid.


    
 

Naar inspiratiebank - Street Art projecten 

Extra leefruimte

Op straat wordt niet alleen gelopen, gefietst of gereden. Op straat wordt gepraat, overlegd en gezeten. Er vinden toevallige ontmoetingen plaats en er wordt gegroet. Ook spelen, een blokje om, klussen, rennen en slenteren zijn een alledaags beeld. We hebben de buitenruimte nodig als extra leefruimte en dan willen we ons daar ook graag op ons gemak voelen.

Identiteit omgeving

Met haar merklijn Street Art biedt Struyk Verwo Infra passende en Straatbepalende totaaloplossingen voor elke omgevingsidentiteit. Alle mogelijke formaten, vormen, patronen, kleuren en texturen combineren tot het gewenste sfeerbeeld ontstaat. Met als doel vergroting van de harmonie tussen de bestrating, het groen en de gevel en daardoor het welbehagen van de gebruikers van de buitenruimte.

Bekijk catalogus - Natuurlijke inspiratie

Bekijk catalogus -   Stijlvolle elementen

Sprankelend buurtleven

Tussen de bebouwing geven bomen, planten en gewassen sfeer, rust en variatie. Nog beter is om er zelf mee aan de slag te kunnen. Bijvoorbeeld in een gezamenlijke moestuin. Dit is goed voor de onderlinge sociale contacten en integratie in een wijk of buurt. Het verhoogt de leefbaarheid en stimuleert om samen buitenactiviteiten te verrichten. Dit geldt zowel voor jong als oud. Door het creëren van groen- en moestuinen worden kinderen bewuster van de natuur. Ze zien hoe de plantjes groeien en de insecten leven. Met bijvoorbeeld een vierkante meter moestuin kunnen kinderen zelf hun tuintje beheren en zien hoe groente en fruit tot volle wasdom komen. Ook al is dit midden in de stad.

         
 
De Solids & Seats van Struyk Verwo Infra zijn ideale elementen om groentuinen en groenzones te creëren. De solide elementen zorgen ervoor dat tuinen verhoogd liggen en daarmee beschermd worden tegen zwerfafval en vandalisme. Ze helpen mee om de saamhorigheid tussen de wijkbewoners te verhogen.