Struyk Verwo Infra

Nieuws

Kom naar het Landelijk Congres Openbare Ruimte

Beurzen en events

Het Landelijk Congres Openbare Ruimte wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd voor alle professionals die zich bezig houden met het ontwerp, inrichting en beheer van de openbare ruimte. In 2 congresdagen krijgt u antwoord op actuele thema's in de snel veranderende praktijk en is er volop ruimte voor kennisuitwisseling.

Struyk Verwo Infra is sponsor van dit event. Het congres wordt geopend door landschapsarchitect Adriaan Geuze. Vervolgens neemt filosoof en dagvoorzitter Bas Haring u mee door het programma en evalueert de stelllingen en diverse invalshoeken.
 

  • Donderdag 19-11 - Schiedam / Creëer draagvlak
    De 1e dag van het congres houden we ons bezig met de vraag hoe bewoners, bedrijven en ook corporaties te verleiden om te investeren in de openbare ruimte. Wat levert een toekomstbestendige openbare ruimte  hen op? Ook met het oog op klimaatveranderingen, veiligheid en sociale cohesie. Samenwerken voor méér resultaat.
     
  • Woensdag 09-12 - Tilburg / Houd grip op kwaliteit
    Hoe houd je grip op kwaliteit als je werk in de openbare ruimte uitbesteed? Deze vraag staat centraal op de 2e congresdag. Nieuwe organisatiemodellen worden besproken. Openbare ruimten die zorgen voor beleving en gezondheid zijn het doel.