Struyk Verwo Infra

Nieuws

Seat Solar en Solid Led duurzame eyecatchers

Product uitgelicht
De Solids & Seats-lijn is een uitgekiende reeks van betonnen zitelementen waarmee u de vrijheid heeft om elke buitenruimte op een functionele en creatieve wijze vorm te geven. De elementen zijn zowel kerend als vrijstaand toe te passen. Opvallend en robuust straatmeubilair dat bijzonder geschikt is voor het verfraaien van (school)pleinen, universiteitscampus, bedrijventerrein, binnentuin (duurzame) kantoren of winkelcentra. Het assortiment is uitgebreid met twee duurzame varianten.
 

Seat Solar - laad tijdens de pauze je telefoon op

Er blijkt steeds meer behoefte aan buiten werkplekken met stroom binnen een omgeving. De Seat Solar past heel mooi in dat concept. Het is een outdoor design bank, uitgerust met 230 Volt of USB stopcontacten die werken op zonne-energie. Met de opgewekte elektriciteit kun je bijvoorbeeld je telefoon, tablet of elektrische fiets opladen. Omdat in de buurt van een school of kantoor vaak ook al wifi is, belemmert niks je meer om buiten te werken. En het gebruik ervan is dus gratis.
 
    
 
De Seat Solar is hufterproof uitgevoerd in beton met een RVS frame en speciaal zonnepaneel met slagvaste plaat. De betonnen bank kan zowel autonoom functioneren als worden aangesloten op het elektriciteitsnet en is op jaarbasis energieneutraal.
 
Productinformatie Seat Solar
  • Betonnen Seat met geïntegreerde zonnemodule
  • Oplaadpunten: 1 x 230 Volt en 1 x dubbele USB 5V-aansluiting 
  • Werking stand alone of aansluiting op het elektriciteitsnet
  • Verkrijgbaar in kleuren grijs of zwart
  • Afmeting: 2 x 0,5 x 0,5 meter
     

Creëer extra sfeer met de Solid Led

Parkbanden met geïntegreerde ledverlichting. Deze betonnen zitelementen creëren een bijzondere sfeer en geven extra cachet aan de omgeving. De verlichting wordt aangebracht in de op maat gemaakte uitsparing. Vele armaturen en kleuren led zijn mogelijk. Dit maakt de Solid Led maatwerk. Voor een extra chique effect kunt u ervoor kiezen het zitelement te zandstralen. 
 
parkbanden met LED-verlichting
 

Combineer & varieer

De Seat Solar en Solid Led zijn te combineren met de andere varianten uit het Seats & Solids-programma. De Seats zijn de varianten met houten zitting, rug of armsteun die de zitrand verfraaien. Het hout geeft de Seats een warme uitstraling. Zitting, rug en armsteun van de Seats worden standaard geleverd in onbehandeld Guariuba hardhout (FSC® -C118310), voorzien van een uv-bestendige nanocoating. 
 
Meer informatie?
Heeft u interesse in deze duurzame eyecatchers? Neemt u dan contact op met uw account manager of verzoek ons contact met u op te nemen.