Struyk Verwo Infra

Nieuws

Well-O-Well - exfiltratiekolk in tegelvorm

Product uitgelicht

De Well-O-Well is een ontwerp van BuroJet en kan worden gebruikt bij het afkoppelen van daken. De uitstroomtegel sluit aan op hemelwaterafvoertegels die het water vervolgens verder transporteren naar een wadi, waterdoorlatende bestrating of een andere infiltratievoorziening.

De afbeelding laat zien hoe de Well-O-Well, exfiltratiekolk in tegelvorm, toegepast kan worden als afkoppelvoorziening in het trottoir. 
De afbeelding laat zien hoe de Well-O-Well uitstroomtegel toegepast kan worden als afkoppelvoorziening in het trottoir.

Weining onderhoud dankzij kolkkop

Doordat de nauwsluitende betonnen deksel diep in de kolkkop is aangebracht, kunnen grote vuildelen niet in de kolk terecht komen. De deksel is bovendien erg zwaar en kan alleen met een speciale vacuümhandpomp uitgenomen worden. Een veilig debiet waarbij de deksel niet omhoog komt, is vastgesteld op 1,3 m/s.

Well-O-Well - infiltratiekolk in tegelvorm / uitstroomtegelMogelijkheden Well-O-Well 

De Well-O-Well uitstroomtegel past op een betonnen onderbak van 30x30x50 cm, maar kan ook op een PVC onderbak of PVC infiltratiekolk met een doorsnede van Ø 315 mm worden geplaatst. Aan de bovenzijde van de PVC-buis moet dan een afsluitkap met een uitsparing van 200x200 mm aangebracht worden.

Meer informatie?

Uw accountmanager of projectadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden van de Well-O-Well uitstroomtegel. U kunt hiervoor ook gebruiken maken van onderstaand contactformulier.

Ik heb vragen over de Well-O-Well

Download de Well-O-Well leaflet