Struyk Verwo Infra

Nieuws

Nieuw: verkeerskussens 20 km/h
met straatsteenmotief

Product uitgelicht

Met de linker en rechter elementen van de sinusdrempel 12/20x100x100 cm met straatsteenmotief is het nu ook mogelijk om verkeerskussens met een passeersnelheid van 20 km/h aan te leggen.

Met de linker en rechter elementen van de sinusdrempel 12/20x100x100 cm met straatsteenmotief is het nu ook mogelijk om verkeerskussens met een passeersnelheid van 20 km/h aan te leggen. Dit komt goed van pas in woonwijken met een molgoot in het midden van weg.

De CROW richtlijnen geven aan dat sinusdrempels 12/20x100x100 cm toegepast in een verkeersplateau een passeersnelheid van 30 km/h hebben. Toegepast als verkeersdrempel is dit 20 km/h. Nu kan dit dus ook in de vorm van een verkeerskussen, wat in woonwijken met molgoten in de as van de weg een uitkomst is. Deze vorm van waterafvoer komt steeds vaker voor in verband met klimaatadaptatie. Eventueel kunnen de verkeerskussens met een midden-element van 50 of 100 cm verbreed worden.

Verkeerskussens 20 km/h met straatsteenmotief     Verkeerskussens 20 km/h in woonwijk


Duurzaam en veilige oplossing

Naast een straatsteenmotief hebben deze drempels ook een SVT-markering van wit beton. Deze worden in de productie meegegoten en vervagen dus nooit. Een ander voordeel van deze prefab drempels is dat deze niet vervormen en dus altijd voldoen aan de CROW richtlijnen, mits in de juiste km/h-zone toegepast. Kortom: een duurzame en veilige oplossing waar de beheerder geen omkijken naar heeft.

Meer informatie?

 

Ga naar productselector - plateaudrempels
Bekijk foto's in de inspiratiebank