Struyk Verwo Infra

Nieuws

Handig! De afroep app

Overig

Met de afroep app kunt u zelf eenvoudig en snel uw orders afroepen.

De Corona crisis is momenteel alles overheersend. Zowel privé als zakelijk is dit van grote invloed op ons dagelijks leven. De maatregelen en adviezen die daarbij gevolgd moeten worden vragen om ander gedrag en aangepaste werkwijzen. Digitalisering kan ons daarbij helpen. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een applicatie om digitaal af te roepen. Deze oplossing, samen met de digitale pakbon, zorgt ervoor dat fysiek contact bij afroepen en leveranties uitgesloten is.

U kunt nu namelijk met uw eigen inlogcode uw orders online inzien en de afroep – via uw telefoon, tablet en laptop – plaatsen op het moment dat u dat het beste uitkomt. Wij stellen vanaf heden deze app beschikbaar aan al onze klanten. 

Voordelen digitale afroep applicatie

  • Uw orders in 1 duidelijk overzicht
  • Voorraadinformatie per artikel
  • Inzicht in levermoment
  • 24/7 beschikbaar


In een onderstaande korte animatie leggen wij het principe van het digitaal afroepen uit.

Snel aan de slag met uw eigen inlogcode 

De afroep applicatie biedt nog meer handige functionaliteiten. We lichten ze u graag toe. Wilt u gebruik maken van de handige afroep applicatie? U kunt dit aangeven via onderstaande button. We nemen dan snel contact met u op voor de uitleg en het aanmaken van een account.            

Ik heb interesse in de afroep app  

Nieuwe service, vertrouwde ondersteuning

Met deze nieuwe afroep applicatie benutten wij optimaal de digitale mogelijkheden om u te ontzorgen en bieden wij u gemak, efficiency en kostenbesparing. Procesoptimalisatie door digitalisering is bij ons een belangrijk beleidspunt. De reacties op het gebruik van deze nieuwste online service zijn zeer positief. Uiteraard kunt u ook nog steeds rekenen op de vertrouwde service van onze ervaren binnendienst collega’s.