Struyk Verwo Infra

Nieuws

Nieuw: Mellow Poufs en Planters

Product uitgelicht

Mellow Poufs & Planter, een reeks speelse zitelementen met bijpassende plantenbak

Mellow is een nieuwe reeks ronde, speelse zitelementen met plantenbak in zelfverdichtend beton en geschikt voor binnen- en buitenruimtes. Binnen een configuratie kunt u variëren met diameter, hoogte, materiaal en kleur. Voor de Poufs kunt u kiezen uit een zitting van beton, hardhout of bamboe. Ontwerp: Blom & Moors ontwerp openbare ruimte.

Zitelement met vriendelijk karakter

Beton wordt gezien als een hard en grauw materiaal. Het uitgangspunt bij het ontwerp van de betonnen poefs was om de zitelementen een zacht en vriendelijk karakter te geven. De Mellow Pouf en de Mellow Planter bestaan uit een zogeheten ronde betonnen ‘bottom’, die gecombineerd wordt met een ‘top’ (zitting). De verbinding tussen top en bottom wordt geaccentueerd met een stalen ring in de kleur messing. De naam Mellow refereert aan de zachtheid die het product uitstraalt.

Voor binnen- en buitenruimte

De Mellow Pouf leent zich voor verschillende toepassingen in de binnen- en buitenruimte. In winkelcentra, kantoorgebouwen of in het straatbeeld, Mellow Pouf is een echte allemansvriend. De één gaat erop zitten en checkt z’n telefoon, een ander zet z’n tas er even op en kinderen kunnen er lekker op spelen. Terwijl de Mellow Planter de omgeving groener aankleedt.   

Mellow Poufs in het straatbeeld

Pouf Mellow met een zitting van geperst bamboe
Specificaties Mellow Pouf

  • Diameters Ø 54 cm en Ø 90 cm
  • Hoogtes 48 cm en 60 cm
  • Zelfverdichtend beton in lichtgrijs, donkergrijs, wit en zwart
  • Zitting in beton, guariuba hardhout of geperst bamboe in de kleuren caramel, dark chocolate en naturel kleurig gelamineerd


Specificaties Mellow Planter

  • Diameter Ø 90 cm
  • Hoogte 89 cm
  • Zelfverdichtend beton in lichtgrijs, donkergrijs, wit en zwart


Meer informatie?

Naar productselector - Mellow Poufs
Naar productselector - Mellow Planter