Struyk Verwo Infra

Nieuws

Avenue bloembakken: stijlvol en solide

Product uitgelicht

Eigentijds, veelzijdig en robuust. Dat typeert de unieke Avenue bloembakken. De compleet nieuwe lijn sluit naadloos aan op de functionele eisen die de openbare ruimte stelt. Helder en ingetogen in vormgeving zodat juist de bloemen en planten goed zichtbaar zijn voor de gebruikers van de openbare ruimte.

Avenue collectie bloembakken                     

Betonnen bloembakken voor de openbare ruimte

Of ze nu dienen voor een groene begrenzing, een looproute of als afbakening van een terras. De Avenue bloembakken passen in elke omgeving. Solide beton dat tegen een stootje kan, zonder risico op verschuiven of omvallen. De betonnen bloembakken zijn eenvoudig op straat te zetten en weer mee te nemen door de verjongde voet. Deze geeft bovendien het effect dat de bloembak van beton net even los van de bestrating schijnt te komen.

Avenue bloembak solo

Groene linten die geleiden

Het rechthoekige model en het gebogen model zijn qua afmeting zo ontworpen dat ze in één lijn geplaatst kunnen worden. Door juist te spelen met rechte en gebogen modellen ontstaan er 'groene linten' op de bestrating die voetgangers kunnen geleiden en beschermen in het drukke stadsverkeer.

Avenue bloembakken

Kenmerken Avenue

  • Eigentijds
  • Ingetogen
  • Verplaatsbaar
  • Solide
  • Onderhoudsvrij
     

Meer weten?

Alle kleuren en modellen vindt u in de catalogus Stijlvolle elementen.