Struyk Verwo Infra

Verkeerselementen

 

Verkeersgeleidende elementen

Verkeersgeleiding met de juiste verkeerselementen kunnen u helpen bij een duurzaam veilige inrichting van de verkeersruimte. Snelheidsremmende maatregelen, scheiden van voertuigsoorten en het vermijden van conflicten tussen overstekend en kruisend verkeer met behoud van toegankelijkheid.
 

               
 

Naar productselector - verk. elementen

Functionele verkeersveiligheid

Prefab verkeerselementen voor rotondes, verkeersdrempels, verkeersplateaus en verkeerseilanden leveren niet alleen een bijdrage aan de verkeersveiligheid, maar zijn ook snel geplaatst en vragen weinig onderhoud. De verkeersgeleidende elementen van Struyk Verwo Infra voldoen altijd aan CROW richtlijnen. 


    
 

Prefab middengeleiders van Struyk Verwo Infra bij belangrijke oversteekplaatsen zijn snel plaatsbaar, onderhoudsvriendelijk en weer makkelijk verwijderbaar. Handig bij evenementen als optochten en wielerwedstrijden. De Bushub is ontwikkeld om de toegankelijkheid van bushaltes verder te verbeteren. Het is een soort schans die de bus eerst dicht naar de halte geleidt en vervolgens bij het wegrijden het achterwiel optilt. Daarmee zwenkt de rechter achterkant van de bus zonder schade over het perron. 

Naar productselector - middengeleider

Naar productselector - BusHub

Bekijk demovideo Bushub