Struyk Verwo Infra

CRH

 

CRH plc: global player

Struyk Verwo Infra is onderdeel van de Ierse onderneming Cement Roadstone Holding plc. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen. CRH is het grootste bouwmaterialenbedrijf in Noord-Amerika en de op een na grootste wereldwijd.

                
        
Ga naar de website van CRH

Continuïteit gewaarborgd

CRH is een financieel sterke en gezonde onderneming. De jaaromzet bedraagt € 27 miljard. Bij CRH werken 87.000 mensen op 3.800 locaties in 31 verschillende landen. De visie van CRH is om wereldwijd de belangrijkste bouwmaterialen business te zijn. De groep heeft marktleider posities in Europa en goede strategische posities in de opkomende economische regio's van Azië en Zuid-Amerika. De missie committeert alle CRH-bedrijven om waarde te creëren en best-in-class resultaten te leveren voor alle stakeholders en dat altijd op een consistente, duurzame en verantwoordelijke wijze.           

Duurzaamheid

CRH heeft duurzaamheid (MVO) in het hart van haar strategie en business model geplaatst. Zij is gecommitteerd aan het duurzaam, verantwoordelijk en ethisch managen van alle business activiteiten gericht op alle stakeholders. Dit biedt een solide basis om als CRH haar positieve invloed aan te wenden in de waardeketen en een sterke en veerkrachtige business te bouwen die in staat is om duurzame resultaten voor alle betrokkenen te bieden.