CRH

 

CRH plc: global player

Struyk Verwo Infra is onderdeel van de Ierse onderneming Cement Roadstone Holding plc. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen. CRH is het grootste bouwmaterialenbedrijf in Noord-Amerika, een regionale leider in Europa en een snel groeiende onderneming in de grootste Aziatische economieën van India en China.  

                
        
Ga naar de website van CRH

Continuïteit gewaarborgd

CRH is een financieel sterke en gezonde onderneming. De jaaromzet bedraagt € 24 miljard. Bij CRH werken 90.000 mensen op 4.000 locaties in 37 verschillende landen. De visie van CRH is om wereldwijd de belangrijkste bouwmaterialen business te zijn. De missie commiteert alle CRH-bedrijven om waarde te creëren en best-in-class resultaten te leveren voor alle stakeholders en dat altijd op een consistente, duurzame en verantwoordelijke wijze.

Schaalvoordelen

In Europa is CRH aanwezig en actief met 36.000 mensen op 1.500 locaties in 21 landen. Het beleid is om met toegesneden producten en klantoplossingen sterke regionale posities  te bouwen in businesses die verticaal geïntegreerd zijn en de potentie hebben om verder te  groeien in de grote Europese bouwsectoren.    

     
         
Kennisuitwisseling en schaalvoordelen zijn er op het gebied van R&D, innovatie, producten en productiecapaciteit. Pijlers binnen het Europese strategische beleid zijn veiligheid, 'corporate social responsibility (MVO)' en een professionele klantgerichtheid.                

Duurzaamheid

CRH heeft duurzaamheid (MVO) in het hart van haar strategie en business model geplaatst. Zij is gecommiteert aan het duurzaam, verantwoordelijk en ethisch managen van alle business activiteiten gericht op alle stakeholders. Dit biedt een solide basis om als CRH haar positieve invloed aan te wenden in de waardeketen en een sterke en veerkrachtige business te bouwen die in staat is om duurzame resultaten voor alle betrokkenen te bieden.