Betonnen zitelementen

 

Betonnen zitelementen als rustpunt in de openbare ruimte

Betonnen zitelementen wordt toegepast als rustpunt voor winkelend publiek of bezoekers van een park. Parkmeubilair met de bekende betonnen parkbanken of de meer moderne LINK-bankenlijn. 

Aan betonnen parktafels en betonnen picknicksets kan uitgebreid geluncht worden in een kantoortuin of langs een fietsroute.

 

Ga naar de productselector - zitbanken en tafels

betonnen zitelementen | parkbanken

Parkbank met houten zitting

Betonnen zitelementen met hout

De parkbanken kunnen naar wens worden voorzien van houten zittingen. De latten worden bij betonnen parkbanken naar keuze in een lengte of dwarsrichting aangebracht. 

Kiest u voor zitelementen met houten zittingen van Struyk Verwo Infra dan krijgt u altijd duurzaam geproduceerd, FSC® hout of Bamboe.

 

Assortiment parkmeubilair

Het assortiment bestaat verder uit:

  • LINK-banken - parkbanken met afgeronde randen, eventueel koppelbaar
  • U-lean banken - lichte en ranke parkbanken van ultrahoog sterkte beton
  • Picknicksets -  klassieke picknicktafel met zitgelegenheid, recht of rond

Solar meubilair Mix & Match

Deze lijn bestaat uit betonnen picknicksets of banken en statafels met ingebouwde zonnepanelen. De zonnepanelen kunnen volledig autonoom functioneren en hebben zowel een 220V als een USB-aansluiting. Daarmee kan de opbrengst van de zonne-energie direct gebruikt kan worden door passerende recreanten. 

Bijvoorbeeld om de accu van de elektrische fiets of mobiele telefoon op te laden of om de laptop op aan te sluiten in een kantoortuin. 

 

Ga naar de productselector - Solar meubilair Mix & Match

picknicktafel met zonnepanelen