Struyk Verwo Infra

Schoolplein inrichting

 

Schoolplein inrichting: spelen met water, groen en beton

Hoe maak je een natuurlijke schoolplein inrichting dat spannend, groen, toegankelijk en onderhoudsvrij is? Met de producten van Struyk Verwo Infra zijn er veel creatieve mogelijkheden voor basisscholen, passend binnen elk budget. Voor de inrichting van spel- en sportzones zijn er gekleurde stoeptegels waar kinderen op kunnen hinkelen en watertegels om mee te kliederen. Voor het groener maken van het schoolplein is er een collectie betonnen randen om moestuinen, planten en bomen op een solide wijze te beschermen. Poefjes kunnen gebruikt worden om op te springen of om even op te  pauzeren. Struyk Verwo Infra heeft  een speciale brochure samengesteld voor het ideale schoolplein.

schoolplein inrichting met beton

 

Vraag de brochure aan!

Hieronder vindt u de belangrijkste productlijnen voor de schoolplein inrichting van basisscholen.

Natuurlijk spelen met watertegels

Spelen met water. De watertegels van Kathlijn de Booij zijn voor kinderen een natuurlijke aanleiding voor speelplezier. Met een waterpomp of meet emmertjes stromen de glooiingen en geultjes van de tegels vol en ontstaan er plassen en stroompjes waar van alles mee gedaan kan worden. Struyk Verwo Infra heeft een aantal watertegel-sets voor de basisschool samengesteld, variërend in grootte. Voor een natuurlijke schoolplein inrichting kan ook een geheel eigen ontwerp gemaakt worden.
 
natuurlijke schoolplein inrichting met watertegels

 

Betonnen zandbakken

Zand is makkelijk in gebruik en biedt veel speelplezier op basisscholen. Kinderen kunnen hun fantasie op het zand loslaten en van alles met zandvormpjes maken. Zandbakken van beton bestaan uit losse elementen waardoor betonnen zandbakken in elke vorm aangelegd kunnen worden bij een schoolplein inrichting.  Betonnen zandbakken zijn onverwoestbaar en gaan erg lang mee. 
 
 ideale schoolplein inrichting met betonnen zandbakranden
 

Hinkelbaan en knikkertegels

Hinkelen en knikkeren zijn spelletjes die nooit uit de mode raken op de basisschool en mogen niet ontbreken bij de inrichting van een schoolplein . Struyk Verwo Infra levert cijfertegels in een set voor hinkelbanen en betonnen knikkertegels in verschillende kleuren.

hinkelbaantegels toegepast bij schoolplein inrichting