Betonnen parkbanden

 

Betonnen parkbanden: voor groeneilanden met zitgelegenheid

Solids & Seats staan voor een uitgekiend assortiment betonnen parkbanden waarmee u de vrijheid heeft om elke buitenruimte op een functionele en creatieve wijze vorm te geven. 

Solids zijn vanwege de vele varianten en rustige vorm als parkbanden breed toepasbaar. Ieder element is in detail op elkaar afgestemd en zijn te schakelen tot zitranden rondom groeneilanden of te stapelen tot tribune.

 

Ga naar de productselector - Solids & Seats

groeneilanden op plein | parkbanden

parkband met houten zitting | Solids & Seats

Assortiment betonnen parkbanden

Seats hebben houten zittingen die speciaal ontworpen zijn om naadloos aan te sluiten op de basisvorm van de Solid parkbanden.

Solids & Seats betonnen parkbanden hebben een compleet programma: 

  • Hoekstukken en schegstukken
  • Bochtbanden en verloopstukken
  • Traptreden en lage randen
  • Banken met geïntegreerde houten zittingen
  • Ga naar productselector - Solids & Seats

 

Houten of bamboe zittingen gemonteerd op beton

Met gemonteerd hout of bamboe worden betonnen zitelementen aantrekkelijk om te gebruiken doordat het warmer en comfortabeler aanvoelt. De latten of planken worden bij betonnen parkbanken naar keuze in een lengte of dwarsrichting aangebracht. 

Gelamineerd bamboe is samengesteld uit bamboestrips. Deze lange rechthoekige strips worden rechtop of plat aan elkaar gelijmd zodat er een plaat of balk van kan worden gemaakt.

Bamboe groeit in 4 tot 6 jaar versus 60 tot 120 jaar voor tropisch hardhout. Het neemt bijna 5 maal zoveel COop en de fysieke eigenschappen van bamboe zijn minstens net zo goed als die van het allerbeste hardhout.

Struyk Verwo Infra is FSC® gecertificeerd. 


ranke parkband met bamboe zitting

Greenline parkbanden

Greenline ranke parkbanden voor meer groen

De serie Greenline is een nieuwe productlijn ranke parkbanden die dienst kunnen doen als parkband , keerelement, of zitrand. Vanwege de slanke vorm, de rustige uitstraling en de vele vormvarianten is de Greenline multifunctioneel inzetbaar voor het omranden van plantvakken.

De betonnen parkbanden zijn zowel schuin naar binnen als naar buiten te plaatsen en leverbaar in 2 hoogtes boven maaiveld: 30 en 45 cm. Daarnaast zijn er parkbanden met zittingen in gelamineerd bamboe of FSC® hardhout.

 

Ga naar productselector - Greenline parkbanden