Struyk Verwo Infra

Straatbepalende partner  

 

Marktleider publieke bestrating

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Specialist in duurzame bestratingsmaterialen, prefab elementen en maatwerkoplossingen voor elk type buitenruimte. Jarenlange ervaring, kennis, een ongeëvenaard productaanbod en een klantgerichte service zijn de pijlers voor een passende materiaalkeuze in iedere situatie.          
         
Deze pijlers vormen een solide basis om in nauw samenspel met opdrachtgevers, ontwerpers, verwerkers en beheerders telkens weer een gewenst en Straatbepalend eindresultaat te realiseren in de vorm van een aantrekkelijke, veilige, toegankelijke en duurzame leefomgeving. Bovendien speelt MVO hierbij een belangrijke rol. Waar mogelijk draagt Struyk Verwo Infra zichtbaar bij in het verbeteren van het milieu, de veiligheid en het welzijn in de directe leefomgeving.  

     

Bekijk projecten in onze inspiratiebank

 

Klantgerichte organisatie 

In de sector van de publieke bestrating is sprake van vele professionele marktpartijen. Elk met hun eigen eisen en wensen bij de inrichting van een specifieke leefomgeving. Struyk Verwo Infra kent deze wensen maar spant zich ook voortdurend in om goed op de hoogte te blijven van actuele thema's en wensen ten aanzien van het plaveien en aankleden van de openbare ruimte. Struyk Verwo Infra werkt daarom met diverse specialisten die de verschillende klantgroepen als ontwerpers, aannemers en opdrachtgevers gericht kunnen adviseren en direct kunnen ondersteunen bij de realisatie van bestratingsprojecten. Al haar specialisten krijgen regelmatig trainingen, bijscholing en instructies hun kennis actueel te houden.  


Productietechnische slagvaardigheid

De specialisten weten zich in de contacten met de klant geruggesteund door een krachtige productie- en logistieke organisatie. Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Zij beschikt over een uitgekiende mix van productielocaties. Met als vlaggeschip de sterk uitgebreide productielocatie in Amsterdam, waar zowel betonnen banden, tegels als stenen worden geproduceerd.         
         
    
 

Uitgebalanceerd productengamma en logistieke kracht

Uit klanttevredenheidsonderzoek komt ongeacht doelgroep als sterkste punt van Struyk Verwo Infra naar voren haar brede en diepe productassortiment. Struyk Verwo Infra voert zo'n 20.000 actieve artikelen. Elke dag komen daar, als gevolg van het inwilligen van specifieke klantwensen, ca. 10 nieuwe producten bij.

Andere belangrijke pijlers voor een uitgekiend productengamma zijn optimalisatie van het bestaande assortiment en voortdurende product- en conceptontwikkeling. Deze concepten betreffen gerichte totaaloplossingen als antwoord op integrale bestratingsvraagstukken en thema-gerelateerde klantwensen. 

Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen van Struyk Verwo Infra tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.

Bekijk de productselector

Samen Straatbepalend

Struyk Verwo Infra is bovenal een professionele partner voor infrastructurele vraagstukken. Zij staat voor een toonaangevende, duurzame en volgens afspraken gerealiseerde inrichting van onze gezamenlijke leefomgeving. Zij biedt daartoe integrale oplossingen voor ontwerp, aanleg, gebruik en onderhoud van publieke, commerciële en industriële buitenruimtes.

Om dat te bereiken houdt Struyk Verwo Infra consequent vast aan een aantal fundamentele pijlers zoals een uitgekiend leveringsprogramma, landelijke dekking, regionale benadering, persoonlijke advisering en ondersteuning en het toewerken naar duurzaam partnership. Alleen op die manier kan Struyk Verwo Infra samen met haar partners Straatbepalend zijn.