Struyk Verwo Infra

Grasbetonstenen

 

Grasbetonstenen voor een ecologische inrichting van de buitenruimte

Struyk Verwo Infra heeft een uitgebreid assortiment grasbetonstenen waarmee groenbestrating op een creatieve wijze ecologisch en klimaatbestendig ingericht kan worden. Dit als alternatief op grasbetontegels en andere half open verhardingen die slecht beloopbaar zijn en door te kleine openingen nauwelijks groendoorlatend zijn. 

 

Ga naar productselector - groenbestrating

Het assortiment "groendoorlatende verhardingen" van Struyk Verwo Infra is ook gebundeld in de brochure groenbestrating, waarvan de belangrijkste producten hieronder staan opgesomd:

Square

Met Square grasbetonstenen kunnen drie verschillende open bestratingspatronen gemaakt worden, waarbij de openingen voldoende groot zijn om gras uitbundig te laten groeien, in tegenstelling tot grasbetontegels. De openingen kunnen ook gevuld worden met betonstraatstenen 20x20 cm om toegankelijke uitstapstroken in parkeervakken te maken en te markeren. 
 
grasbetontegels Square
 

Greenbrick graskeien

Hét alternatief op grasbetontegels: Greenbricks zijn half open kunststof bakjes die tussen keiformaatstenen gelegd kunnen worden om op deze manier grasstraten mogelijk te maken. Deze bijzondere graskeien zijn dusdanig ontworpen dat deze niet vervormen onder verkeersbelastingen en het legverband behouden blijft.

Greenbrick kunststof graskei

 

Ga naar productselector - Greenbrick 

Hydro Lineo

Met  Hydro Lineo kunnen vloeiende overgangen gemaakt worden van gesloten naar open bestrating door drie variaties op de betonstraatsteen 30x10x10 cm met elkaar te combineren. De grasbetonstenen hebben 22% en 40% voegruimte, waarmee groene rasters van gras gecreëerd kunnen worden en daarmee een toegankelijk alternatief voor grasbetontegels zijn.

grasbetonstenen Hydro Lineo


Ga naar productselector - Hydro Lineo