Struyk Verwo Infra

Betonstraatstenen

 

Dominantie van betonstraatstenen

Betonstraatstenen beslaan in Nederland het grootste gedeelte van het verharde oppervlak van alle openbare ruimtes  tesamen. Zij spelen een dominante rol in het ontsluiten en toegankelijk maken van elke woon-, werk- en verblijfsomgeving. Betonstraatstenen verenigen het nuttige en het aangename: een solide ondergrond, een aangenamere leefomgeving, een verbeterde verkeersignalering en een versterkte stads- of wijkuitstraling en identiteit. 


               betonstraatstenen: betonklinkerkei, bisschopsmuts, kepersteen, halve steen


Ga naar productselector - betonstraatstenen

Kleurvaste omgevingsidentiteit

Met de betonstraatstenen van Struyk Verwo Infra is elke gewenste bestratingscompositie en dus omgevingsidentiteit te realiseren. Ontwerpers kunnen oneindig variëren met profielen, formaten, texturen, kleuren en afwerkingen om het door hen en opdrachtgevers beoogde en bovendien kleurvaste sfeerbeeld te krijgen: een eigentijds en strak uiterlijk, een nostalgische look of juist een meer chique uitstraling? Struyk Verwo Infra faciliteert bovendien met een breed en toegesneden gamma machinale pakketvormen een snellere verwerking van de stenen in elk gewenst straatverband.  


wildverband: betonstraatstenen in verschillende kleuren en formaten     mixpakket: betonstraatstenen met verschillende nabewerkingen


Ga naar inspiratiebank - stenen

Verbeterde leefomgeving 

Betonstraatstenen van Struyk Verwo Infra bieden naast een solide ondergrond diverse andere belangrijke functionaliteiten vooral gericht op het sterk verminderen en voorkomen van allerlei vormen van overlast in de directe leefomgeving.  
 

Waterdoorlatende bestrating

Waterdoorlatende bestrating en waterpasserende betonstraatstenen op een bergende of infiltrerende funderingslaag zorgen voor het terugdringen van wateroverlast. Easy Flow van Struyk Verwo Infra biedt oplossingen voor elke situatie. Zij verbindt reductie van wateroverlast met een hoogwaardige uitstraling. DrainwaveXL is een machinaal pakket betonstraatstenen met 12 waterdoorlatende drainvoegen. 


     
 

Productselector - waterregulerend

Download de brochure Easy Flow

Vergroening 

Struyk Verwo Infra biedt een compleet assortiment aan oplossingen met een meervoudig antwoord op wensen rondom het combineren van groen, verharding en water. De Greenbrick is een holle steen van kunststof die het verband tussen de stenen in stand houdt en gras de ruimte geeft om te groeien. 

Met de modulaire Virage steen kun je verschillende patronen maken met vooral ronde vormen. Het is een esthetisch lijnenspel tussen beton en groen. Met de Hydro Lineo worden groene rasters gecreëerd door stenen met afstandshouders. Ook de vierkante Groenstenen hebben grote afstandshouders en kunnen in blok of halfsteensverband worden gelegd. 


     
 

Download brochure Groenbestrating

Geluidsreducerende bestrating

Silent Way - geluidsreducerende bestrating van Struyk Verwo Infra is een kostenefficiënte oplossing voor het terugdringen van verkeerslawaai en als elementenverharding goed toepasbaar binnen de bebouwde kom. Uit metingen blijkt dat de geluidsreducerende betonstraatstenen van Silent Way voor het menselijk gehoor drie keer stiller zijn dan elementenverharding in keperverband. Naast deze functionele eigenschappen blijft het sfeervolle straatbeeld behouden door het toepassen van warme kleuren. 

     
 

Naar productselector - betonstraatstenen - Silent Way

Download de brochure Silent Way - geluidsreducerende bestrating 

Onkruidvrije bestrating

Nevergreen - onkruidvrije bestrating van Struyk Verwo Infra is een duurzame en milieusparende oplossing tegen geringe kosten. Zij is vooral geschikt voor lastig te bereiken en moeilijk voor het verkeer af te zetten plekken. Het Nevergreen concept is een unieke combinatie van speciale voegstenen, hoogwaardige voegmortel en een deskundige verwerking door specialisten met bovendien een garantie van vijf jaar onkruidvrije bestrating. 


    


Naar productselector - betonstraatstenen Nevergreen

Download de brochure Nevergreen - onkruidvrije bestrating