Struyk Verwo Infra

Brede betonband

 

Brede betonbanden voor de binnenstad

Brede betonbanden worden gebruikt om dorpskernen en stadscentra meer karakter te geven. Bovendien komen hier veel functies samen en dan geeft een brede trottoirband een goede visuele scheiding. Met name daar waar kleine hoogteverschillen zijn om de toegankelijkheid te bevorderen is een brede betonband duidelijk zichtbaar en is er ruimte om iets uit te wijken. Vrachtwagens kunnen ook moeiteloos op deze zware betonbanden parkeren om te laden en te lossen, zonder dat deze kantelen en beschadigd worden. Op de lange termijn is er dus ook een voordeel ten aanzien van herstelwerk en onderhoudskosten. 

brede betonbanden | zware betonbanden

Een zware trottoirband 38/40 in een zwarte kleur gecombineerd met bakstenen bestrating geeft een chique uitstraling.

Brede trottoirbanden 28/30

Met de breedtemaat van 30 cm is deze trottoirband ideaal om te gebruiken naast voetpaden  met tegels 30x30 cm grijs of andere betonnen bestrating in deze maatvoering. Deze zware betonband heeft een mooie overgang naar brede opsluitbanden en  inritbanden van 90 cm diep voor een gedegen inritconstructie. Bovendien zijn er allerlei hulpstukken beschikbaar voor het inrichten van parkeervakken, waaronder driewegbanden en inwendige hoekblokken.

brede trottoirbanden 28/30 gecombineerd met straatbaksteen

 

Ga naar productselector - trottoirbanden 28/30

Extra brede trottoirbanden

Voor extra brede betonbanden heeft Struyk Verwo Infra onder meer de productlijnen van trottoirbanden 38/40 en 48/50 beschikbaar. Het advies is om bij het ontwerpen met deze zware betonbanden nauwkeurig om te gaan met de beschikbare bochtbanden. Als een brede bochtband in een iets kleinere of grotere straal gelegd moet worden, ontstaan er al snel grotere kieren dan bij smalle betonbanden. Brede trottoirbanden zijn robuust en lenen zich bij uitstek als uitstapstrook naast parkeervakken. 

Inrit brede trottoirband 38/40 met tegels grijs

Ga naar productselector - trottoirbanden 38/40

Ga naar productselector - trottoirbanden 48/50