Struyk Verwo Infra

Machinaal Straten - Easy Fix

 

Gezonde arbeidsparticipatie

 
Het dagelijks tillen van stenen en tegels en de slechte werkhouding leidt bij stratenmakers tot klachten in de rug, knieën en schouders. Direct gevolgen zijn gezondheidsproblemen en het niet halen van de pensioengerechtigde leeftijd. Het doel van de arbeidsinspectie is structurele verdere terugdringing van de fysieke belasting van stratenmakers door machinaal straten en vermindering op langere termijn van deze werkgerelateerde gezondheidsklachten.
 
Struyk Verwo Infra heeft van oudsher op het gebied van machinaal straten veel ervaring. Met een breed en toegesneden aanbod machinale pakketvormen stenen en tegels realiseert zij heel gericht gestelde doelen als minder belasting voor stratenmakers, continuïteit in het werk en een snellere verwerking.

    
 

Easy Fix

Gericht op alle betrokken schakels speurt Struyk Verwo Infra constant naar verbeteringen en innovatieve oplossingen. Het octrooi op haar concept Easy Fix gaat zelfs nog een stap verder. Hulpstukken, van dezelfde structuur en textuur, zijn hierbij geïntegreerd in de aangeleverde pakketten. Naast het bevorderen van een gezonde arbeidsparticipatie houdt Struyk Verwo Infra dus ook oog voor het kostenaspect en een zichtbaar mooi eindresultaat.