Struyk Verwo Infra

Betontegels

 

Betontegels alom vertegenwoordigd

Betontegels en met name trottoirtegels zijn een prominente factor in het Nederlandse straatbeeld. Betontegels 30x30 of 20x20 dienen vooral de voetganger, recreant en fietser. Uitwaaien op een boulevard, flaneren langs uitnodigende etalages of lekker ballen op het schoolplein. Andere vaak toegepaste formaten zijn betontegels 50x50, betontegels 60x60 en betontegels 60x40. 

               
 
 
 

All-round betontegels 30x30 

Betontegels van Struyk Verwo Infra faciliteren niet alleen het verplaatsen, het spelen of het verpozen. Zij zijn multifunctioneel. Betontegels 30x30 van Struyk Verwo Infra, maar ook halve betontegels of andere formaten van een trottoirtegel fungeren als sprinkplank naar de meest uiteenlopende toepassingen. Zij voegen belangrijke functies toe op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, water, groen, uitstraling, verankering, sport & spel en decoratie.  

    
 

Informatieve & symbooltegels 

Verkeersveiligheidstegels zijn speciaal voorzien van geleide-, attentie- en waarschuwingsmarkeringen. Tekst- & symbooltegels informeren de gebruiker en zijn verkrijgbaar met specifiek gewenste teksten, symbolen, cijfers en letters.
 

Plezier en (buiten)lucht

Boom- en ventilatietegels verbeteren de ademhaling van bomen en gewas tussen de betonnen verharding. Sport- & speltegels stimuleren het buitenspelen van kinderen, op het schoolplein, in de speeltuin of vlak bij huis. 

 

Veilig en functioneel 

Grasbetontegels dienen als bermverzwaring in toegangswegen. Maar ook als waterregulerende bestrating op bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Goottegels helpen bij het systematisch afvoeren van water in de openbare ruimte. Sparingtegels worden gebruikt als hulpstuk bij het plaatsen van afzetpalen, verkeersborden en brandkranen in het trottoir. 
 

Watergeleiding via trottoirtegels

Het bovengronds afvoeren van regenwater via waterspuwers op het trottoir krijgt een vervolg met speciaal door Struyk Verwo Infra ontworpen hemelwaterafvoertegels met gootjes. Deze laten het water verder stromen naar hemelwaterriolen voor opslag in wadi's. 

 

Kunstzinnige trottoirtegels

Motieftegels als bijvoorbeeld de floating pebbles of de waving hands zorgen voor mooie, esthetische effecten en afbeeldingen in de geplaveide buitenruimte. Schijnvoegtegels zijn toepasbaar als decoratie met een doorlopend patroon. 

Afwerking en verwerking

Betontegels van Struyk Verwo Infra kunnen uitgevoerd worden in allerlei speciale wassingen, nabewerkingen en zijn geschikt voor machinale verwerking. Betontegels van Struyk Verwo Infra bieden naast een vaste grond onder de voet en een attractief straatbeeld concrete oplossingen voor praktische vraagstukken in de directe leefomgeving. 


Ga naar productselector - betontegels  

Download brochure  mach. straten