Geluidsreducerende bestrating

 

Geluidsreducerende bestrating

Binnenstedelijk verkeersgeluid verstoort de nachtrust met alle schadelijke gezondheidsgevolgen van dien. Geluidsreducerende betonstraatstenen zijn een relatief goedkope oplossing en goed toepasbaar in de bebouwde kom. Zeker in vergelijking met overdrachtsmaatregelen als geluidsschermen en wallen, maar bijvoorbeeld ook geveloplossingen.

Silent Way - geluidsreducerende bestrating van Struyk Verwo Infra is een kostenefficiënte oplossing voor het terugdringen van verkeerslawaai en als elementenverharding goed toepasbaar binnen de bebouwde kom.


Geluidsreducerende betonstraatstenen - 3x stiller

Voor Silent Way - geluidsreducerende bestrating is de geluidreductie in een Cwegdek-rapport vastgelegd dat kan worden gebruikt in akoestisch onderzoek. Silent Way heeft bijvoorbeeld een Cwegdek van -2,6 dB bij een snelheid van 50 km/h wat neerkomt op -4,5 dB ten opzichte van elementenverharding in keperverband. Voor het menselijk gehoor is Silent Way bij benadering 3 keer stiller. Bovendien blijft het authentieke straatbeeld behouden door het toepassen van warme kleuren.

Download brochure Silent Way - geluidsreducerende bestrating  

Naar productselector -  Silent Way betonstraatstenen

Naar inspiratiebank - bekijk projecten met Silent Way