Struyk Verwo Infra

Thema groenbestrating

 

Groenbestrating

Groen maakt de openbare ruimte aantrekkelijk voor gebruikers, houdt minder warmte vast en verkoelt door verdamping van water. Via groenbestrating kan water ook deels infiltreren in de ondergrond. Struyk Verwo Infra biedt een complete portfolio van grasbetonstenen en grasbetontegels met een meervoudig antwoord op wensen rondom het combineren van groen, verharding en water.

Download brochure Groenbestrating

1. Greenbrick

De Greenbrick maakt het mogelijk om een mooie bestrating met gras te combineren en en daarmee grote oppervlakten geschikt te maken voor waterinfiltratie en verdamping. De Greenbrick is een holle steen van kunststof die het verband tussen de stenen waarborgt en waarin gras voldoende ruimte krijgt om te groeien.


Verstevigingsribben zorgen voor de juiste stabiliteit waardoor de stenen rondom de Greenbrick mooi op hun plek blijven liggen. De Greenbrick heeft een zeer open karakter in vergelijking met normale grasbetonstenen zodat het gras zonder extra voeding ruimte krijgt voor het gewenste grasresultaat.

Download brochure Greenbrick

Naar productselector - Greenbrick

Naar inspiratiebank -    Greenbrick

2. Virage

Klassiek of modern, repeterend of afwisselend. Door de modulaire opbouw van de Virage steen van 30x30 cm is het mogelijk verschillende patronen te maken met vooral ronde vormen. Het evenwicht tussen beton en gras schept deze speciale grasbetontegel een lijnenspel waarmee elke oppervlakte een opmerkelijk karakter en design krijgt.


Download broch. Groenbestrating

Naar de productselector -    Virage

3. Hydro Lineo  

Met deze bestrating worden groene rasters gecreëerd door stenen met afstandhouders. Twee modellen grasstenen met de afmeting 30x10x10 cm en een begroeibaar oppervlak van 22% en 40% geven ontwerpvrijheid naar gelang de gewenste functie en infiltratie.

Download brochure Groenbestrating

Naar productselector -   Hydro Lineo

4. Square

Dit model is ontworpen om groenbestrating niet alleen aantrekkelijk te maken, maar ook functioneel en toegankelijk. Het formaat 60x30 cm kan eenvoudig gecombineerd worden met 30x30 cm. In de open ruimtes kunnen 20x20 cm formaten gelegd worden om looppaden te creëren of parkeervakken te markeren.


Download broch. Groenbestrating

5. Groenstenen

Deze vierkante stenen met de afmetingen 25x25x8 cm hebben grote afstandhouders en zijn toepasbaar in voetpaden, parkeerplaatsen, opritten en groenstroken. De vierkante vorm kan in blok of halfsteensverband gelegd worden.


Naar productselector - groenstenen

Naar inspiratiebank -    groenstenen