Struyk Verwo Infra

Zonne-energie: nuttig en aangenaam

 

Duurzame energie

Direct profijt hebben van duurzame energie in de buitenruimte is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Of je nu een telefoon, tablet of e-bike wilt opladen, wilt gamen of werken in de open lucht, de Solar Streetline van Struyk Verwo Infra maak het nu mogelijk.

 

Solar Streetline

De Solar Streetline is een collectie zitbanken en tafels voorzien van geïntegreerde zonnepanelen  die het opgevangen zonlicht omzetten in schone elektriciteit. Bezoekers en passanten van de ruimte waar de bank staat kunnen zo gratis gebruikmaken van de elektriciteit en tegelijkertijd  een moment relaxen. Ook kan de Solar Streetline worden gebruikt voor het aansturen van een fontein of de buitenverlichting. De Solar Streetline is een ontwerp van Claudia van Riet, van ontwerpbureau Fix.
 
 

4 basisuitvoeringen  

Door de strakke vormgeving is de collectie, die bestaat uit 4 basisuitvoeringen, modern en tijdloos. De combinatie van robuust beton en een hightech zonnepaneel geeft een mooi spanningsveld en door de ruimte tussen de zonnecellen doet de bank niet zo massief aan. Het nuttige en het aangename hebben nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen.